L’onada de petits somriures comença a agafar impuls!

1024 512 Una Onada de Petits Somriures

El passat 8 de juny l’onada de petits somriures va començar oficialment a agafar impuls! En roda de premsa, el president del Parc Taulí, Modesto Custodio, el regidor de Salut de l’Ajuntament de Sabadell, Ramon Vidal, el director general del Parc Taulí, Joan Martí i la directora del Centre d’Atenció a la Dona i a l’Infant, Pepi Rivera, van presentar el projecte als mitjans i entitats convocades.

Tenim molt camí per endavant i amb la teva ajuda el podrem recórrer fins al final. Ja sabràs que el nostre objectiu és captar fons per remodelar la planta d’hospitalització de Pediatria del Parc Taulí i convertir-la en un fons marí de fantasia i joc, per ajudar els infants ingressats a recuperar-se abans de les seves malalties i que ho facin en un entorn més proper i familiar.

Si encara no tens clar què volem aconseguir, en aquest vídeo t’ho expliquem de manera divertida:

Ja t’has decidit a fer la teva donació? Doncs a la pàgina principal trobaràs l’espai per fer-la! Pots donar 2€, 5€, 10€, 20€, 50€ … o la quantitat que tu vulguis! Cada modalitat de donació ve representada per un animaló del fons marí i es pot fer tant amb targeta de crèdit com amb PayPal.

Si vols que l’onada arribi ben lluny, ajuda’ns a compartir aquest web (www.unaonadadepetitssomriures.cat) i junts aconseguirem arrencar més d’un somriure als més petits del Parc Taulí.

Moltes gràcies a tots i totes! L’onada de petits somriures és cada dia més a prop del Parc Taulí!

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà