Arriben les samarretes oficials de l’Onada!

1024 576 Una Onada de Petits Somriures

Xeviot, la reconeguda empresa de Sabadell de moda d’home especialitzada en vestir nuvis i executius, ha col·laborat amb l’Onada de Petits Somriures fent possible que disposem de les samarretes oficials del projecte amb uns dissenys realment espectaculars.

El dijous 27 de juliol vam rebre la visita del Xevi, que ens va portar en persona les primeres mostres de les samarretes. Va ser rebut a la planta de Pediatria per la Pepi Rivera, directora del Centre d’Atenció a la Dona i a l’Infant; el Valentí Pineda, pediatra del Parc Taulí i president de la Societat Catalana de Pediatria; i la Marta Tamame, la gestora d’infermeria de Pediatria.

Vols la teva samarreta? Tenim dos colors: royal blue per a adults i blau cel per a infants. La manera més senzilla d’aconseguir-la serà visitar-nos en els diferents actes i esdeveniments que organitzarem. Us avancem que el dia 2 de setembre estarem a la Llar del Llibre de Sabadell, coincidint amb la Festa Major, però ja ampliarem la informació més endavant.

Moltes gràcies Xeviot per la teva generositat, esperem que les samarretes siguin tot un èxit i ens ajudin a fer realitat la nova planta de Pediatria!

6 comentaris

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà