Els germans Garcia Junyent se sumen a l’Onada de Petits Somriures

1024 555 Una Onada de Petits Somriures

Els sabadellencs Òscar, Roger i Genís Garcia Junyent, futbolistes vinculats al F.C.Barcelona i al C.E. Sabadell, han cedit la seva imatge per aconseguir fer realitat la nova planta de Pediatria del Parc Taulí.

La seva col·laboració s’ha materialitzat en un vídeo promocional que estem convençuts que ens ajudarà a donar a conèixer el projecte. Aprofitant la gravació que també s’està realitzant per donar veu als més petits, el dia 27 de juny el Roger i el Genís van venir a conèixer alguns dels infants ingressats en planta.

El dia següent, el 28 de juny, l’Òscar es va sumar als seus germans i tots tres ens van oferir uns passes de pilota des dels exteriors del Parc Taulí, per finalment llençar un missatge dirigit a la ciutadania per conèixer el projecte i fer una aportació.

Tot l’equip de professionals que estem darrere de l’Onada de Petits Somriures, així com en nom dels infants dels Parc Taulí, us donem les gràcies per la vostra amabilitat i generositat! L’onada ja és una mica més gran i una mica més aprop!

1 comentari

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà