Els professionals del Parc Taulí s’impliquen amb l’Onada

865 573 Una Onada de Petits Somriures

El passat 6 de juliol es va presentar “Una Onada de Petits Somriures” als professionals del Parc Taulí, a fi de donar-los l’oportunitat de conèixer més a fons el projecte i l’equip humà que hi ha al darrere.

Pensant en els diferents torns de treball, es van realitzar un total de tres presentacions al llarg del dia: 10 del matí, 4 de la tarda i 10 de la nit. El projecte ha estat molt ben rebut per la institució i no podem estar més agraïts, ja que és fonamental que els propis professionals ens impliquem perquè el nostre entusiasme es pugui contagiar cap enfora.

Aquí teniu un recull de fotografies davant del photocall de l’Onada. Gràcies pels vostres grans somriures!

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà