La il·lusió dels infants i les famílies del Parc Taulí

1024 576 Una Onada de Petits Somriures

Descobreix les inspiradores experiències de les famílies i la il·lusió dels infants amb el projecte “Una Onada de Petits Somriures”, amb el qual transformarem la planta de Pediatria en un fons marí de fantasia i joc.

L’Ausiàs, la Natalia, la Mirabeth, l’Àlex, l’Eric … Durant el mes de juny, infants i famílies que han passat per la planta de Pediatria ens van regalar els seus testimonis explicant-nos com havia sigut la seva estada i què esperaven del projecte. Són ells, els infants i les famílies han patit un ingrés, pels qui volem lluitar i aconseguir que aquest somni es faci realitat.

Perquè els nens mai deixen de ser nens. Perquè entre tots ho podem fer possible.

Ajudeu-nos a que l’onada arribi ben lluny compartint el vídeo amb els vostres companys, familiars i amics!

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà