Contacontes solidari per la Festa Major de Sabadell!

1024 547 Una Onada de Petits Somriures

Aquest dissabte dia 2 de setembre La Llar del Llibre de Sabadell organitza un contacontes i ens ha convidat per fer diferents activitats al carrer. Vine amb tota la família i celebra amb nosaltres la Festa Major!

L’activitat principal consistirà en un contacontes a les 11 del matí, de la mà de la Mariona Bombardó, i un altre a les 6 de la tarda, amb la Laura Coll. Els contes estaran relacionats amb la temàtica de l’Onada de Petits Somriures: ajudar als altres, col·laborar, el mar …, però el millor serà que vingueu i que ho descobriu vosaltres mateixos!

Paral·lelament, ens podreu trobar a l’exterior de La Llar del Llibre fent activitats pensades també per als més petits. D’una banda, amb el taller de pintar cares els seus rostres es convertiran en animals del mar, gràcies a la col·laboració de Princelandia. I amb el taller de dibuix, el Xabi ens ajudarà a omplir un gran mural del fons marí amb els animals que vagin pintant.

Molt important! Si col·laboreu amb el nostre projecte de transformació de la planta de Pediatria del Parc Taulí en un fons marí de fantasia i joc, podreu aconseguir les samarretes i polseres oficials de l’Onada. Ja tens un color preferit de polsera? Vols portar amb orgull la samarreta (gentilesa de Xeviot)? Acosta’t aquest dissabte i emporta-te-les amb la teva donació!

Podeu seguir les novetats de l’acte per Facebook i també us deixem el cartell que hem dissenyat, per si el voleu compartir. Us hi esperem a tots i totes!

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà