Doble oportunitat per aconseguir la samarreta i la polsera de l’Onada: vestíbul Taulí (dies 19 i 26) i contacontes al Mercat (dia 23)

1024 649 Una Onada de Petits Somriures

El dissabte 23 de setembre l’Onada tornarà a sortir al carrer i arribarà fins al Mercat Central de Sabadell amb una altra activitat de contacontes. Els dimarts 19 i 26 també estarem al vestíbul de l’hospital durant tot el dia.

Després de l’èxit del contacontes de la Festa Major, tenim ganes de tornar a sentir tot l’afecte que ens veu transmetre i per això, gràcies a la col·laboració del Mercat Central de Sabadell, ens hi podreu trobar aquest dissabte 23 de setembre d’11 a 13h. Comptarem de nou amb la Mariona Bombardó i la Laura Coll, que dirigiran l’activitat i aquesta vegada ens sorprendran amb una il·lustradora que anirà dibuixant en directe el conte a mida que es va explicant.

D’altra banda, els dimarts 19 i 26 de setembre, de 10 a 14h del matí i de 15 a 18h de la tarda, un grup de voluntaris del projecte estarem al vestíbul de l’hospital per donar l’oportunitat de col·laborar amb l’Onada a tots els professionals de la institució i als usuaris que ens visitin.

Per cada donació de 2€ podreu endur-vos una polsera i per 10€ una samarreta. Les polseres es presenten en quatre colors (vermell, verd, blau i groc) i dues talles (adult i infant). Així mateix, les samarretes també s’han dissenyat per a infants i adults amb les corresponents talles. Feu comptes amb la família i els amics i passeu-vos amb la vostra comanda els dies 19 i 26 (vestíbul hospital) o el dia 23 (Mercat Central)!

Amb la col·laboració de tots, la nova planta de Pediatria estarà més a prop de ser una realitat cada dia!

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà