Taxistes de Sabadell provoquen una doble cadena de solidaritat en benefici de l’Onada

1024 513 Una Onada de Petits Somriures

El dia de la vaga de taxistes del passat 27 de juliol, van pactar realitzar serveis gratuïts per a persones amb mobilitat reduïda i oferir la possibilitat de fer una donació voluntària per al projecte de l’Onada. Com creieu que va respondre la ciutadania?

Quan ens proposem fer algun bé de manera altruista, és emocionant comprovar els efectes que podem arribar a desencadenar. És el que va passar a aquesta vintena de taxistes de Sabadell que, a proposta del grup “Elite Taxi Sabadell”, van decidir que el dia de la vaga farien viatges sense cap cost per a persones amb mobilitat reduïda que necessitaven desplaçar-se a centres sanitaris. Primera acció solidària.

Tanmateix, van pensar que podrien proposar a aquests clients fer una donació per al projecte, tot amb caràcter voluntari. Segons Magno Castillo, representant del grup, “els clients van mostrar el seu suport a aquesta acció per a la millora de les instal·lacions de la planta d’hospitalització pediàtrica”. Segona acció solidària.

Concretament, es van recaptar un total de 500€, que es destinaran íntegrament al projecte. Però més que la quantitat, que ja és prou significativa, el que ens agrada d’aquesta història és que reflecteix el compromís de la població amb les causes que creuen que valen la pena.

Gràcies per creure en nosaltres. I sobretot, gràcies per pensar en els més petits de l’hospital, perquè per vosaltres avui la nova planta de Pediatria està més a prop de fer-se realitat.

Si tu també vols aportar el teu granet de sorra, fes la teva donació ara!

1 comentari

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà