Ca n’Oriac Comerç ens convida a la 4a edició de la “Nit de Compres”

683 344 Una Onada de Petits Somriures

Voluntaris i voluntàries de l’Onada estaran en una de les carpes al carrer per donar a conèixer el projecte. Aconsegueix la polsera i la samarreta oficials aquest dissabte 28 d’octubre, de 17h a 22h, a l’Avinguda de Matadepera!

En aquesta 4a edició de la “Nit de Compres”, els comerços del barri tornaran a sortir al carrer en un ambient festiu i divertit. Els més petits també tindran el seu espai, amb els tallers infantils i la màgia itinerant. Les actuacions de Harmony, The Band, Ángeles Arboleda, Do de Plata i l’Escola de Dansa Mar Luque, acompanyaran les activitats durant tota la tarda.

Moltes gràcies a l’entitat Ca n’Oriac Comerç per l’oportunitat, no us ho perdeu! Recordeu, el proper dissabte 28 d’octubre, de 17h a 22h, a l’Avinguda de Matadepera!

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà