Èxit del concert solidari “Una Onada de Rock&Roll”! Imatges i agraïments

908 571 Una Onada de Petits Somriures

El concert “Una Onada de Rock&Roll” del passat divendres 20 d’octubre va complir àmpliament totes les expectatives d’assistència i d’organització. Us ho mostrem en imatges!

Està clar que un dels objectius del concert era captar fons perquè la nova planta de Pediatria sigui una mica més a prop de fer-se realitat … i hem captat prop de 3.000 €! Però no menys important era el fet d’aconseguir aplegar a professionals del Parc Taulí en un ambient festiu i que s’impliquessin en la causa solidària de l’Onada.

Ha sigut la nostra primera experiència organitzant una activitat com aquesta i estem molt contents del resultat! Els assistents van poder gaudir de la música de “Llista d’Espera” i “Let’s Quo”, degustar plats de pernil Joselito, fuet i formatge, comprar alguna peça de roba al mercat solidari del Xeviot, o emportar-se una polsera i samarreta de l’Onada.

Tot això no hagués estat possible sense la col·laboració de les empreses i entitats que han participat generosament amb nosaltres i a les quals estem tan agraïts!

Volem aprofitar per reconèixer l’esforç realitzat per tot l’equip de voluntaris i voluntàries de l’Onada: Ana Marín, Anabel Bòtia, Anabel Rus, Anna Diaz, Anna Pérez, Conxa, Cristina, Elisabet, Gemma, Isabel, Irene, Isabel, Loli, Magda, Mari Carmen, Mari, Maria, Maribel, Mariona, Marta Carbonell, Marta Tamame, Mireia, Miriam, Montse, Pilar, Rosa, Ruth, Vicky i Xavier. L’èxit també és vostre!

No ens podem oblidar tampoc de l’equip de Serveis Generals del Parc Taulí (manteniment i neteja), imprescindibles per al muntatge i posterior desmuntatge. I per suposat, el Joan, el nostre tècnic de llum i de so que va permetre dotar de color i de ritme el concert!

Perquè pugueu fer un tast de tot el que es va viure el dia 20, us deixem a continuació amb un recull de fotografies, cedides moltes d’elles pel Cèsar Erill.

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà