Funerària Torra es compromet amb els més petits del Parc Taulí

1024 512 Una Onada de Petits Somriures

L’empresa de Serveis Funeraris Torra S.A. de Sabadell, que habitualment col·labora amb diferents iniciatives solidàries locals, s’ha submergit a l’Onada amb una donació de 3.000 €.

Tal com ha expressat Xavier Pons, gerent de Funerària Torra, “l’empresa està totalment compromesa amb les iniciatives que, com ‘Una Onada de Petits Somriures’, ajuden a millorar la vida dels ciutadans i, en especial, la dels més petits. Animem a col·laborar amb aquesta causa totes les empreses i els particulars que puguin fer-ho”.

Funerària Torra va obrir l’any passat una de les seves oficines d’atenció a l’àrea del Parc Taulí per mantenir el compromís amb el servei a la ciutadania. Les setmanes vinents s’ampliarà l’horari d’aquesta oficina a 24 hores, a fi d’oferir un servei més ampli, proper i immediat.

Moltes gràcies per la vostra generositat, avui ja som més a prop d’aconseguir que un fons marí envaeixi la planta de Pediatria del Parc Taulí!

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà