L’Onada arriba a la Fira de Barcelona gràcies a Bombas PSH, especialistes en bombes per a piscines

1024 612 Una Onada de Petits Somriures

La setmana passada ens vam reunir amb la seva Directora General, Alicia López Carles, i la seva Directora Comercial, Diana Wong, per submergir-nos en un món de possibilitats per col·laborar i aconseguir fer realitat la nova planta de Pediatria.

Bombas PSH és una empresa de Rubí que lidera el mercat de bombes de piscina. L’Alicia, que viu a Sabadell, ens va conèixer el dia del Contacontes solidari de la Festa Major i va pensar que, tenint l’aigua com a element comú, podríem trobar la manera de donar un gran impuls al projecte.

Durant la reunió, ens va sorprendre el seu entusiasme i les seves ganes de fer créixer l’Onada a través de diferents accions de patrocini, difusió, col·laboració i promoció. Entre aquestes accions, PSH ha pres el compromís de donar a conèixer el projecte a totes les empreses del sector de l’aigua i les piscines.

Així, gràcies també a la implicació de Piscinas Hoy, Xpresa Comunicació i Fira de Barcelona, l’Onada estarà al Saló Piscina & Wellness, que reuneix a fabricants, distribuïdors, comerciants, instal·ladors i centres esportius i de salut del món de les piscines i les instal·lacions aquàtiques, i que tindrà lloc a Barcelona del 17 al 20 d’octubre d’enguany.

Un stand propi de 20 metres quadrats! PSH està present al saló des de fa anys i ens ha aplanat molt el camí perquè puguem tenir un stand en condicions, oferint-nos suport tant econòmic com logístic.

Estem emocionats i infinitament agraïts a PSH, així com a Piscinas Hoy, Xpresa Comunicació i Fira de Barcelona, per aquesta oportunitat de fer arribar l’Onada tant lluny. Gràcies a tots vosaltres, avui la planta de Pediatria és més que un somni.

Ens veiem a la Fira!

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà