“Una Onada de Rock&Roll”: concert solidari en benefici de la nova planta de Pediatria!

1024 391 Una Onada de Petits Somriures

El proper divendres dia 20 d’octubre, de 20 h a 00 h al Bosquet de la Salut, es celebrarà el concert solidari “Una Onada de Rock&Roll” en benefici del projecte “Una Onada de Petits Somriures”. Tant l’entrada, que té un preu de 5€, com la resta de begudes i tapes que es podran consumir a l’interior, seran donatius per al projecte.

Es tracta d’una festa pensada per a professionals del Parc Taulí, que podran venir acompanyats d’amics i familiars. La música en directe anirà a càrrec de dos grups de música els membres dels quals són professionals de la institució: “Llista d’Espera” i “Let’s Quo”.

Tot l’equip de voluntaris del projecte de l’Onada està treballant per aconseguir que la festa sigui tot un esdeveniment. El preu de l’entrada inclou una consumició equivalent a un refresc, cervesa o copa de vi o cava, però a l’interior es podran adquirir més consumicions i combinats, així com tapes de pernil, fuet i formatge.

Sobre les tapes, cal fer un esment especial a la donació de pernils Joselito, que no només ha cedit els pernils, sinó que posarà a dues persones per tallar-lo en directe.

Música, beguda, tapes, photocall, un sorteig molt especial (del qual no podem descobrir detalls) … T’ho perdràs?

Aconsegueix la teva entrada!

Les entrades estan ja disponibles en diferents punts del Parc Taulí:

  • Ed. Taulí, planta 2, Pediatria (Marta Tamamé)
  • Ed. La Salut, Direcció Economia i Serveis (Conce Montes)
  • Ed. Santa Fe, Atenció Precoç (Loli González)
  • Ed. Santa Fe, ala esq, planta 2, Unitat Innovació (Roger Sales)

A més, si no pots venir el 20 d’octubre, però vols contribuir amb el projecte de l’Onada, disposem d’entrades de Fila Zero, que podràs adquirir només al punt de venta de la Direcció d’Economia i Serveis (Conce Montes).

Independentment de les entrades i del concert, et recordem que sempre pots fer una donació directa al projecte mitjançant transferència bancària, targeta de crèdit o PayPal.

Com ja hem comentat, es tracta d’una festa pensada per als professionals del Parc Taulí (i el seu entorn) i la compra d’entrades només la poden realitzar aquests. Si tens algun conegut o familiar que hi treballi i ens voleu acompanyar el proper dia 20, contacta-hi per aconseguir les entrades! Només heu de tenir en compte que el dia del concert és necessari que vingueu plegats.

Atenent a les característiques del terreny, es recomana portar un calçat còmode. No està permesa l’entrada a menors de 16 anys.

Ajuda'ns a transformar la planta de Pediatria amb la música i la festa!

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà