Concert solidari de gòspel a càrrec de la coral La Carena

1024 479 Una Onada de Petits Somriures

El proper dissabte 2 de desembre, a les 19:45h, la coral La Carena ens cantarà el seu repertori habitual de gòspel, cançó de muntanya i alguna nadala a l’Església de la Santíssima Trinitat de Sabadell.

La idea d’aquest concert va sorgir d’una de les integrants de la coral, la Núria López, fisioterapeuta del Parc Taulí, que va pensar que seria una bona manera d’ajudar a promoure l’Onada de Petits Somriures i captar donacions per al projecte.

La coral La Carena va iniciar camí la tardor de l’any 2011, en el marc de la UES (Unió Excursionista Sabadell) i ja ha participat anteriorment en diferents actes solidaris i per a la ciutat, com per exemple a la Festa Major 2013, l’ofrena de La Diada 2014, concerts de Nadal els tres darrers anys, o a l’Aplec de La Salut.

La coral s’ha especialitzat sobretot en música gòspel, però també inclouran algun tema nadalenc. A més, ens han avançat hi haurà moments on tothom podrà participar cantant!

L’aforament de l’església està al voltant de les 250 persones. L’entrada al concert serà totalment lliure, però s’oferirà la possibilitat de realitzar donacions voluntàries en acabar.

Cantem tots plegats al ritme del gòspel i fem créixer l’Onada de Petits Somriures!

La coral La Carena us acollirà el proper dissabte 2 de desembre, a les 19:45h, a l’Església de la Santíssima Trinitat.

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà