El Parc Taulí i l’Onada protagonitzen l’encesa de llums de Nadal més solidària de Baricentro

1024 731 Una Onada de Petits Somriures

Baricentro mostra de nou la seva cara més solidària amb una aportació econòmica especial per a l’Onada de Petits Somriures i per aquesta raó, aquest divendres 24 a les 18h serà un grup de professionals del Parc Taulí els qui ajudaran a il·luminar el centre comercial.

L’encesa de llums de Baricentro és una tradició que any rere any aplega moltes persones i que simbolitza l’arribada propera del Nadal. Són unes dates molt especials per a tots, però sobretot per als més petits, que viuen amb intensitat la seva màgia.

Malauradament, sempre hi ha infants que les han de viure des de l’hospital i per això ens fa tan feliços que Baricentro ens vulgui ajudar a que la planta de Pediatria del Parc Taulí tingui també la seva part de màgia, amb aquest fantàstic fons marí que hi construirem.

Encenguem plegats les llums aquest divendres 24 de novembre a les 18h, a la planta -1 davant de la porta 3 de Baricentro

Donarem la benvinguda al Nadal i també serà un gest simbòlic de solidaritat amb tots els infants, sobretot els més necessitats per raons de salut. Perquè la seva llum no s’apagui mai!

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà