Taxistes de Sabadell tornen a solidaritzar-se amb l’Onada durant la vaga del 29N

1024 699 Una Onada de Petits Somriures

Realitzaran serveis socials solidaris per a persones amb problemes de mobilitat o urgències mèdiques. El 100% de l’import d’aquests serveis es destinaran al projecte Una Onada de Petits Somriures.

No és la primera vegada que els taxistes de Sabadell ens sorprenen amb la seva generositat. Ja us vam explicar com el passat 27 de juliol van provocar una doble cadena de solidaritat en benefici dels més petits del Parc Taulí.

Aquesta vegada, tot i l’aturada del col·lectiu a nivell nacional, es posaran a disposició de totes aquelles persones que tinguin alguna disminució física que no els permeti desplaçar-se amb altres mitjans de transport, així com per a casos d’urgència mèdica.

Aquests serveis socials solidaris, com els agrada anomenar-los, es cobraran com si fos un dia normal, però, tal i com van decidir en l’assemblea celebrada el 22 de novembre, donaran tot l’import al Parc Taulí per ajudar-nos a construir un fons marí a la planta de Pediatria.

Per això, a petició seva, els hem preparat aquestes guardioles personalitzades!

En un comunicat emès per Élite Taxi Sabadell, el grup demana la comprensió dels clients davant aquesta vaga, ja que “el sector es troba en una situació crítica” i han de lluitar “contra l’atac deslleial i il·legal” que estan patint.

Per la nostra part, volem transmetre el nostre més sincer agraïment perquè, un cop més, la seva solidaritat vagi dirigida cap als infants del Parc Taulí!

1 comentari

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà