Vols guanyar un lot de Nadal amb l’Onada? Entra i participa!

744 470 Una Onada de Petits Somriures

“El Traginer” ens ha cedit un lot especialment dissenyat per a l’Onada de Petits Somriures i nosaltres el volem sortejar entre tots els que ens seguiu a Facebook. Segueix llegint i descobreix com de senzill és participar!

Si ja estàs pensant en els àpats d’aquest Nadal, espera’t a fer la llista de la compra, perquè aquest fantàstic lot d'”El Traginer” valorat en 90€ pot ser teu si t’animes a participar:

 • 1 Ampolla de vi negre ecològic Indigena 2015, DO Penedès de Parés Baltà
 • 1 Ampolla de vi blanc ecològic Còsmic 2016, DO Penedès de Parés Baltà
 • 1 Llauna d’oli d’oliva verge extra ecològic d’Olicatessen
 • 1 Pot d’olivada d’oliva arbequina ecològica d’Olicatessen
 • 1 Capsa de catànies de Cudié
 • 2 Sobres d’espatlla ibérica d’agla Sánchez Romero Carvajal
 • 1 Bloc de foie gras d’ànec amb tòfona d’Imperia
 • 1 Llauna de filets de tonyina vermella de Conservas de Cambados
 • 1 Llauna de navalles de Conservas de Cambados
 • i tot servit en una elegant caixa de fusta!

Com pots participar?

És molt senzill:

 • Entra a la nostra pàgina a Facebook.
 • Busca la publicació on anunciem el sorteig i escriu un comentari explicant molt breument per què creus que és important el projecte que volem fer de convertir la planta de Pediatria del Parc Taulí en un fons marí de fantasia i joc.

Això és tot! Recorda seguir la nostra pàgina, per ser el primer en conèixer el guanyador, i comparteix amb els teus amics perquè també puguin provar sort.

Bases del concurs

 1. Entraran en el concurs tots aquells usuaris de Facebook que publiquin un comentari en la publicació indicada.
 2. La data límit per participar serà el 19 de desembre a les 12h del migdia.
 3. La persona guanyadora serà contactada el mateix dia 19 per mitjà d’un missatge privat a Facebook i haurà de venir a recollir el lot durant el dia següent, 20 de desembre, a les instal·lacions del Parc Taulí (Parc del Taulí 1, 08208 Sabadell). En cas de no poder venir a recollir-lo el dia 20 de desembre, serà responsabilitat de la persona guanyadora gestionar la recollida qualsevol altre dia, sempre que sigui adaptant-se a les limitacions d’horaris i disponibilitat de l’equip de l’Onada de Petits Somriures.
 4. Per garantir la transparència, la plataforma “EasyPromos” serà l’encarregada d’escollir d’entre tots els participants un guanyador i dos suplents. Si la persona guanyadora declina el premi, el primer suplent serà proposat com a guanyador. Si el primer suplent declina el premi, el segon suplent serà proposat com a guanyador.

Sobre “El Traginer”

“El Traginer” és una petita companyia dedicada a la confecció i distribució de lots de Nadal per a empreses, amb productes especialment escollits, escològics i amb un ampli ventall d’alternatives. Es diferencies per la qualitat del producte i el seu component social, ja que el manipulat dels lots el duu a terme la Fundació Iris, ajudant a l’adaptació i integració socio-laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà