I Torneig de Pàdel Solidari, 17 de desembre

1024 538 Una Onada de Petits Somriures

iPadel – Vallès, per iniciativa de professionals del Parc Taulí, acollirà el proper 17 de desembre a partir de les 10:30h el I Torneig de Pàdel Solidari en benefici del projecte “Una Onada de Petits Somriures”.

Tant si sou aficionats com professionals d’aquest esport i teniu ganes de suar de valent per ajudar els infants ingressats al Parc Taulí, animeu-vos i envieu un WhatsApp al número 647 00 57 69, tot indicant quants sereu i quin és el vostre horari preferent per jugar.

Uns dies abans del 17 de desembre, iPadel – Vallès s’encarregarà de muntar tots els partits i notificar-ho als inscrits. El mateix dia del torneig, es cobrarà la inscripció solidària de 15 euros, que aniran destinats a la transformació de la planta de Pediatria en un fantàstic fons marí.

L’equip de professionals del Taulí promotor de la iniciativa ja havia organitzat amb anterioritat tornejos de pàdel i van proposar-nos el torneig solidari perquè creien que podia ser una oportunitat per fer créixer l’Onada per mitjà de l’esport.

Moltes gràcies companys! El vostre entusiasme ens fa molta falta per aconseguir fer realitat el projecte.

Aficionats i professionals del pàdel, recordeu: 17 de desembre, a partir de les 10:30h, a iPadel – Vallès (inscripcions per WhatsApp 647 00 57 69).

Cartell del torneig (cliqueu per descarregar en pdf):

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà