Guardiola solidària i producte solidari: el teixit empresarial amb l’Onada!

1024 662 Una Onada de Petits Somriures

Hem creat una nova iniciativa amb la qual volem facilitar les donacions al projecte de remodelació de la planta de Pediatria del Parc Taulí per mitjà de la implicació d’empreses i negocis locals. Us ho expliquem tot a continuació!

Des del vostre negoci o la vostra empresa, podeu ajudar-nos a construir un fons marí per als infants hospitalitzats que els ajudi a tenir una millor estada i fins i tot recuperar-se abans de les seves malalties. Com? Seguint l’exemple de l’Ana i el Miguel (a la foto de l’encapçalament), de Fruites i Verdures Vinghy (Ronda Pau Vila, 10, Sabadell), que ja disposen d’una de les nostres guardioles solidàries. La guardiola està pensada perquè es col·loqui on cregueu més convenient, per exemple a prop de la caixa, per tal que es puguin fer donacions en metàl·lic.

Però està clar que, segons la tipologia del negoci, la guardiola solidària pot no encaixar del tot. Per això, l’altra opció que us plantegem és el producte solidari. Aquí podria entrar qualsevol tipus de bé o servei (un menú de restaurant, un producte de venda, un tractament, … l’elecció és vostra), que, en ser adquirit, una quantitat (també de la vostra elecció) se n’aniria com a donació per al projecte.

Penseu que ens podeu ajudar amb alguna d’aquestes dues iniciatives? Envieu-nos aquest petit formulari i posem-nos mans a l’obra!

A mida que anem aconseguint punts de guardiola o producte solidaris de l’Onada, els anirem afegint a un mapa interactiu perquè la ciutadania els pugui conèixer i faci donacions col·laborant des del teixit empresarial de les ciutats.

Junts crearem una onada expansiva de solidaritat per les ciutats que alimentarà els petits somriures del Parc Taulí!

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà