Podemos Sabadell dóna 1.330 € per mitjà de l’associació Ara Sabadell per ajudar els més petits del Parc Taulí

1024 549 Una Onada de Petits Somriures

Ramon Vidal, Regidor de Salut i Secretari General de Podemos Sabadell, ha vingut aquest matí al Parc Taulí acompanyat de l’Associació l’hora de la gent – Ara Sabadell per efectuar la donació al projecte de l’Onada de Petits Somriures.

D’aquesta manera, l’associació compleix el seu compromís de revertir un 7% dels seus ingressos anuals cap a la ciutat de Sabadell, “i més quan ajudem a millorar la vida dels més menuts durant el seu pas per la planta de Pediatria del Taulí”, han destacat des del grup municipal.

La responsabilitat social de Podemos Sabadell és molt forta i han volgut incidir en la finalitat del nostre projecte d’humanitzar els espais dels infants hospitalitzats i facilitar, no només la seva recuperació envers les malalties, sinó també la relació i els vincles que s’estableixen amb els professionals sanitaris.

Durant l’acte, s’han projectat els vídeos promocionals de l’Onada més representatius, com el dels infants i les famílies o la nova falca que s’està emetent als cinemes de Sabadell i la seva versió en àudio a RAC1 i Ràdio Sabadell, en el qual va col·laborar el Jordi Hurtado amb la seva l’inconfusible veu.

D’esquerra a dreta: Pepi Rivera, directora dels serveis de Medicina i Cirurgia Pediàtrica; Modesto Custodio, President del Consell de Govern del Parc Taulí; i Ramon Vidal, Regidor de Salut i Secretari General de Podemos Sabadell.

També hem comptat amb les paraules de Modesto Custodio, President del Consell de Govern del Parc Taulí, i la doctora Pepi Rivera, directora dels serveis de Medicina i Cirurgia Pediàtrica, que han aportat una visió del projecte des de la realitat institucional i mèdica, així com la voluntat del Parc Taulí de convertir-se en un hospital més proper i humanitzat.

Moltes gràcies a l’Associació l’hora de la gent – Ara Sabadell i a Podemos Sabadell per aquesta contribució!

Ens fa molt feliços saber que els nostres representants polítics s’impliquen amb les iniciatives solidàries de la ciutat i esperem que serveixi com a impuls per fer créixer una gran onada de petits somriures al Parc Taulí.

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà