L’associació “El sueño de Aaron” dóna 5.000 euros per fer realitat la nova planta de Pediatria

1024 667 Una Onada de Petits Somriures

L’Aaron ha vingut avui acompanyat de la seva mare, els seus avis i el seu tiet per fer aquesta generosíssima donació per a l’Onada de Petits Somriures, fruit de les accions solidàries realitzades per l’associació durant el 2017.

L’Aaron és un nen de 8 anys que pateix atròfia muscular espinal (AME), una malaltia degenerativa que afecta a la musculatura i provoca pèrdua de força i mobilitat, a més de reduir la capacitat respiratòria. L’Aaron es visita al Parc Taulí des de molt petit amb la Dra. Montserrat Bosque i fa fisioteràpia respiratòria a Pediatria.

A més dels 5.000 € per l’Onada, “El sueño de Aaron” també ha fet una gran donació de 10.000 € per a fisioteràpia respiratòria al Parc Taulí, dels quals 7.500 € provenen de l’empresa MesPack.

D’aquesta manera, la seva mare i el seu avi ens explicaven avui que aquesta donació és una manera de tornar al Parc Taulí tot el que l’hospital ha fet per ells i per l’Aaron. Des d’aquí volem remarcar que l’agraïment és mutu! Sobretot perquè ara estem més a prop d’una nova planta de Pediatria inspirada en un fons marí que beneficiarà a tots els infants ingressats.

Gràcies Aaron per formar part del nostre somni!

Esperem que el teu somni, que és trobar una cura per l’AME que et van diagnosticar quan només tenies 13 mesos, també es faci realitat algun dia. Tu i la teva família sou un exemple de lluita i amor!

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà