El proper 27 de maig Sabadell correrà pels infants hospitalitzats del Parc Taulí

1024 766 Una Onada de Petits Somriures

La 3a edició de la cursa “Sabadell Corre Pels Nens” donarà tots els beneficis al projecte “Una Onada de Petits Somriures”, que permetrà als infants hospitalitzats gaudir d’uns espais més propers i familiars, transformant la planta de Pediatria en un fantàstic fons marí.

“Sabadell Corre Pels Nens” va aconseguir la passada edició batre un rècord de participació històric entre les curses populars de Sabadell, amb un total de 4.214 inscrits. Aquest any volem doblar aquesta xifra! Ens ajudaràs a aconseguir-ho? Fes la teva inscripció ja i convida tots els teus amics i familiars!

Com en les edicions anteriors, la cursa, de 4,2 quilòmetres, podrà fer-se corrent o caminant, així que hi haurà cabuda per tothom i esperem trobar-hi persones de totes les edats. A més, els colors de les samarretes ajudaran a crear l’efecte d’una gran onada que envaeix els carrers de la ciutat. Has de formar-ne part!

La cursa començarà i acabarà al Parc Taulí, on posteriorment es realitzaran un seguit d’activitats (manualitats, balls, mags, pallassos) que convertiran l’entorn de l’hospital en una gran festa que esperem que sigui memorable per a tots i totes.

La 3a edició de la cursa “Sabadell Corre Pels Nens” s’ha presentat avui 1 de març en roda de premsa, recolzada per l’associació Báilale a la Vida, Joventut Atlètica de Sabadell, Club Natació Sabadell, la Caixa, l’Ajuntament de Sabadell i el propi Parc Taulí. En aquests moments, ja compta amb el patrocini, el suport i la col·laboració d’importants entitats i empreses.

Organitzen
Patrocinen
Amb el suport de

Inscripcions en línia

www.sabadellcorrepelsnens.cat

Inscripcions presencials

Club Natació Sabadell, Club Malibú Esportiu, Joventut Atlètica de Sabadell, Intersport Molins, Unió Excursionista de Sabadell, Llobateras, Sushiroll, Rundi…

Més informació

Recorda: diumenge 27 de maig, a les 10 del matí, vine a córrer pels infants del Parc Taulí.

Fes la teva inscripció i ajuda’ns a donar-los una planta de Pediatria més humanitzada!

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà