Roses solidàries per Sant Jordi! (segona part)

900 567 Una Onada de Petits Somriures

Alumnes voluntaris de la ESO del col·legi Jesús-Maria Sant Gervasi s’han encarregat de crear al voltant de 400 roses de llaminadura que vendran per la Diada del proper dilluns 23. Heu vist quina pintassa que tenen?

L’AMPA del col·legi va decidir per unanimitat col·laborar amb l’Onada en la seva junta del passat mes de març i donar els beneficis de les vendes de roses. Alhora, Luis Renter, Pediatria del Parc Taulí i pare del col·legi, també ens ha ajudat a fer difusió del projecte amb una xerrada que va oferir a l’equip de voluntaris.

Ens agrada molt que la solidaritat cap als nens i nenes que estan malalts arribi fins a les escoles, i que amb iniciatives tant dolces ens ajudeu a aconseguir una millor planta de Pediatria.

Moltes gràcies i per molts somriures dolços!

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà