Alumnes de cinquè de l’Escola Can Llong creen dues cooperatives solidàries amb l’Onada

1024 643 Una Onada de Petits Somriures

En el marc del Programa de Cultura Emprenedora a l’Escola (CUEME) de la Diputació de Barcelona, els alumnes de 5è A i 5è B van crear les respectives cooperatives “Paquito Membrillo” i “Can Doria” i van decidir destinar part dels beneficis a l’Onada de Petits Somriures, amb un total de 438 €.

La venta de productes artesans es va produir el dia 7 de maig als voltants del Mercat Central de Sabadell i el passat 30 de maig ens van convidar a la Fira de Sabadell a l’acte de tancament del programa CUEME, que també va reunir tot l’alumnat participant de les escoles de Sabadell Can Llong, Cifuentes, Arraona i Can Deu. És tot un orgull per l’Onada que, de les set cooperatives creades en aquestes quatre escoles, haguem estat escollits per dues d’elles per a l’aportació solidària dels beneficis!

El programa CUEME reforça valors, hàbits i capacitats com la creativitat, la innovació, la responsabilitat social, l’autonomia personal, el treball en equip, l’assumpció de riscos, la relació amb l’entorn i coneixements matemàtics i lingüístics. En el marc d’aquest programa, també vam tenir la fortuna de ser escollits per una cooperativa de l’Escola Collserola de Cerdanyola, “Creakids“.

Moltes gràcies a “Paquito Membrillo” i “Can Doria”, esperem que aquesta iniciativa hagi implantat en vosaltres una llavor que us permeti estar més preparats per al vostre futur laboral, sense perdre mai aquesta vessant solidària!

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà