Creakids: una cooperativa creada per nens i nenes de cinquè i solidària amb l’Onada

1000 643 Una Onada de Petits Somriures

Els alumnes pertanyen a l’Escola Collserola de Cerdanyola i destinaran els beneficis de la venda de productes artesans a l’Onada de Petits Somriures, projecte que ells mateixos van escollir. Els podreu trobar demà divendres dia 18 de maig, de 9:30 a 12h, al Mercat de les Cooperatives Escolars de Cerdanyola (Avinguda Sant Iscle).

La iniciativa s’emmarca dins del projecte Cultura Emprenedora a l’Escola, de la Diputació de Barcelona, amb l’objectiu de treballar els valors cooperatius de la democràcia, la responsabilitat, l’equitat i el reconeixement de l’altre.

Creakids només és una de les nou cooperatives que s’han creat a diverses escoles de Cerdanyola en el marc d’aquest projecte i totes han incorporat la responsabilitat social de l’empresa, donant una part dels beneficis a una entitat o projecte solidari, com ara l’Onada, però també Pallapupas, les Polseres Candelas de Sant Joan de Déu, Forkids o la Fundació Pasqual Maragall.

És tot un honor per l’Onada que els nens i nenes de Creakids ens hagin escollit per ajudar-nos a crear la nova planta de Pediatria, perquè altres nens i nenes que han de ser hospitalitzats puguin fer-ho en millors condicions, immersos en un fantàstic fons marí.

Moltes gràcies Creakids i ens veiem demà de 9:30 a 12h al Mercat de les Cooperatives de Cerdanyola!

Més informació

Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà