La gent gran de Sabadell balla i canta pels infants del Taulí

1024 742 Una Onada de Petits Somriures

El Cor de la Gent Gran de Sabadell i l’Associació de Gent Gran de Can Puiggener van unir forces el passat 25 de maig per organitzar un acte benèfic a favor dels infants hospitalitzats del Parc Taulí, que finalment es va traduir en una aportació de 1.600 € per l’Onada de Petits Somriures.

Durant l’acte, que va començar a les 17 h al Centre Cívic de Can Puiggener, els assistents van poder gaudir de les actuacions del Cor Gent Gran de Sabadell, Duo Taxi Gong, Hermanas de Sur i El “TITI” de Mencal. Tot i que l’entrada era gratuïta, la captació de diners es va dur a terme per mitjà d’una rifa en la qual va col·laborar tothom amb il·lusió, ja que, en pròpies paraules dels participants, “els nens malalts s’ho mereixen tot”.

Moltes gràcies a la gent gran de Sabadell, és emocionant veure com les generacions més avançades s’impliquen amb les generacions més petites de la ciutat!

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà