Radio Taxi Sabadell porta l’Onada per tot Sabadell

1024 542 Una Onada de Petits Somriures

L’associació realitzarà una donació per cada servei que es sol·liciti des de diferents centres del Parc Taulí i ha incorporat un missatge a les portes dels cotxes per donar veu al projecte per tota la ciutat.

Per mitjà d’una plataforma en línia de Radio Taxi Sabadell, cada servei que actualment es sol·licita des de les recepcions de l’UDIAT, el Centre Quirúrgic Ambulatori, el VII Centenari i l’Albada, es tradueix en una donació de 0,50 €.

A més, a inicis de març es va aprovar en assemblea la inclusió d’un adhesiu les portes dels taxis amb la imatge del projecte de l’Onada de Petits Somriures i un missatge que anima a fer una donació.

El col·lectiu de taxistes no deixa de sorprendre’ns amb la seva implicació i generositat. Ja us vam explicar com el passat 27 de juliol van provocar una doble cadena de solidaritat en benefici dels més petits del Parc Taulí, i durant la vaga del 29N també van realitzar serveis socials solidaris donant el 100% de la captació.

Volem tornar a  transmetre el nostre més sincer agraïment perquè, un cop més, la seva solidaritat vagi dirigida cap als infants del Parc Taulí.

Moltes gràcies companys!

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà