La planta de Pediatria rep la visita dels germans Garcia Junyent plena d’emocions i d’obsequis

1024 607 Una Onada de Petits Somriures

L’Òscar, el Genís i el Roger Garcia Junyent han vingut carregats de pilotes de futbol per a tots els infants hospitalitzats i han realitzat una donació per al projecte de l’Onada de Petits Somriures.

Els germans Garcia Junyent, futbolistes vinculats històricament al F.C.Barcelona i al C.E. Sabadell (entre d’altres), estan implicats en el Campus Germans Garcia Junyent, des d’on fomenten els valors de l’esport permetent que nens i nenes de Sabadell i rodalies millorin les seves aptituds futbolístiques. Les pilotes donades als infants del Taulí són les oficials del Campus Germans Garcia Junyent i és precisament el campus qui està darrere d’aquest regal.

Paral·lelament, l’Òscar, el Genís i el Roger han volgut col·laborar amb la nova planta de Pediatria realitzant una aportació econòmica personal que ens apropen a fer realitat el fons marí al Parc Taulí.

L’Onada arrencava tot just ha fet un any amb els tres germans sabadellencs i ens alegra molt haver-los tingut de nou amb nosaltres ajudant a que els més petits guardin un feliç record de la seva estada a l’hospital.

Moltes gràcies per la vostra generositat i entrega!

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà