Apunta’t al 1r Crossfit Solidari Baricentro!

1024 576 Una Onada de Petits Somriures

Sota el lema “El que et fa fort és ajudar el altres”, Baricentro organitza el proper dia 27 d’octubre el 1r Crossfit Solidari, que convertirà un dels pàrquings del centre comercial en un gran box de solidaritat i diversió.

La competició consistirà en realitzar un programa d’exercicis (WOD) en un temps determinat i un nombre definit de repeticions. Els equips seran de 3 persones, tot i que podeu inscriure-us individualment i des de l’organització us buscaran un equip.

El preu per inscripció és del 10 €, que aniran íntegrament a l’Onada.

El crossfit és una tècnica d’entrenament que combina diferents disciplines, amb moviments  cos i executats a alta intensitat. Des de l’organització, però, asseguren que no cal ser expert en aquesta tècnica per poder participar, així que no t’ho pensis més i vine el proper dissabte 27 d’octubre, de 9 h a 16 h, al pàrquing 5 de Baricentro!

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà