El Submarí, la primera acció d’humanització d’espais pediàtrics al Parc Taulí!

1024 737 Una Onada de Petits Somriures

L’entrada al Centre de Desenvolupament i Atenció Precoç (CDIAP) s’ha convertit en un submarí, seguint la temàtica de fons marí de l’Onada de Petits Somriures. Cabina de comandament, cuina, ulls de bou, mirador, tresors ocults … al submarí no li falta cap detall! Trobareu tota la informació detallada al web del Parc Taulí.

Volem aprofitar aquesta primera fita del projecte per agrair a totes les persones, entitats i empreses col·laboradores que ens heu ajudat a arribar fins aquí! En el submarí hi ha una part de tots vosaltres, perquè sense la vostra generositat no ho haguéssim aconseguit.

Us imagineu com podrà arribar a ser la planta? Ajuda’ns a fer-ho possible amb la teva donació!

1 comentari

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà