Vermut solidari a “L’Escopinya” amb sorteig de lot inclòs

1024 678 Una Onada de Petits Somriures

El Paco i l’Helena van obrir la vermuteria L’Escopinya ara just fa 4 anys i el dia 5 de gener muntaran un vermut solidari en benefici de l’Onada. A més, han convençut a comerciants de la zona perquè aportin un producte i han acabat configurant un lot increïble que es sortejarà el mateix dia.

La intenció és fer una festa tant al local com al carrer en plena vigília de reis. El Paco i l’Helena en són experts, de muntar festes solidàries. Ja ho han fet anteriorment, també al Nadal, a favor d’una protectora d’animals, i ara en sentim afortunats de que vulguin col·laborar amb nosaltres.

Els dos ens han manifestat la seva voluntat de fer quelcom solidari que arribi de ben a prop, com és el nostre projecte de l’Onada, així que nosaltres farem tot el possible perquè la festa sigui un èxit.

Ja ho saps, el dia 5 de gener no pots faltar al vermut solidari de L’Escopinya a la salut dels infants del Parc Taulí!

Els números per al sorteig del lot ja estan a la venda i només els podràs comprar a L’Escopinya, així que, si vols que aquest fantàstic lot sigui teu, acosta-t’hi i aconsegueix el teu número al més aviat possible amb salut i un bon vermut!

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà