Cala Somriure, el conte de l’Onada

900 900 Una Onada de Petits Somriures

La Mariona Bombardó és l’autora de “Cala Somriure”, una història que mostra als més petits de la casa la força i importància de treballar en equip per aconseguir quelcom.

Des de l’inici de l’Onada, hem tingut la gran sort de comptar amb un fantàstic grup de voluntàries i voluntaris. La Mariona és una de les primeres persones que es va oferir a ajudar-nos, realitzant diferents conta-contes per captar fons i donar a conèixer el projecte.

L’empenta de la Mariona ha fet possible que avui el seu propi conte, amb il·lustracions de la Roser Argemí, sigui una realitat i, seguint amb la seva vocació altruïsta, ha fet la donació de 500 exemplars de “Cala Somriure” a l’Onada de Petits Somriures perquè tots aquells que vulgueu el pugueu adquirir a canvi d’un donatiu de 15 euros.

La Mariona Bombardó amb la Roser Argemí (centre) a la presentació del conte el passat 17 de gener a La Llar del Llibre de Sabadell

Properament us anirem informant de com podeu aconseguir el vostre exemplar. La primera ocasió la tindreu el dijous 14 de febrer, al vestíbul del Parc Taulí, de 10:00 h a 17:30 h. Per la seva banda, La Llar del Llibre s’ha ofert com a punt de recollida.

Moltes gràcies Mariona!

1 comentari

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà