Apunta’t a la cursa d’orientació de la Unió Excursionista de Sabadell en benefici dels infants del Taulí

1024 682 Una Onada de Petits Somriures

El matí del diumenge 7 d’abril, la UES (Unió Excursionista de Sabadell) organitza la 2a Cursa d’Orientació Solidària i donarà els beneficis a l’Onada de Petits Somriures. Si sou amants de l’aventura, la naturalesa i els esports, us expliquem tots els detalls!

Com s’explica al web de la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya, “una cursa d’orientació és una activitat esportiva camp a través, contrarellotge i sense itinerari prefixat, on el participant ha de passar per uns controls assenyalats en un mapa en el menor temps possible i amb l’ajuda d’una brúixola”. Aquest mapa és un element molt important, ja que la seva lectura “permet saber les distàncies, els desnivells i els elements més destacats del terreny per on es passarà (roques, tallats, senders, camins, rius, edificacions, rases, vegetació, etc)”.

La 2a Cursa d’Orientació Solidària de la UES es desenvoluparà en l’entorn del nostre hospital: el Parc del Taulí i una petita zona del rodal a la ribera del riu Ripoll, el barri de Covadonga i el barri de Can Puiggener.

Hi haurà quatre circuits atenent al grau d’experiència dels participants:

  • C1: Circuït llarg per orientadors amb un bon estat de forma i que vulguin estar una bona estona gaudint de la orientació. La participació en aquest circuït sempre és individual.
  • C2: Circuït més curt per orientadors que vulguin gaudir d’una orientació ràpida i intensa. La participació en aquest circuït és individual o en parella.
  • C3: Circuït d’iniciació juvenil i d’adults. Al ser un circuït d’iniciació es permet participar en petit grup o en família.
  • C4: Circuït infantil. Tot el circuït es desenvolupa per zones de vianants, per tal que el puguin realitzar sols sense perill. En aquest circuït també es pot participar en petit grup o en família.

La quota d’inscripció és de 7 € per als federats de la UES i 8,5 € per als no federats. En el cas dels menors de 18 anys, aquestes quantitats baixen fins als 2 € i 3,5 €, respectivament.

Vols passar un matí divertit en família, en parella o individualment, practicant esport i en contacte amb la naturalesa? Doncs inscriu-te a la 2a Cursa d’Orientació Solidària de la UES i ajuda’ns a fer realitat un fons marí als espais pediàtrics del Parc Taulí!

Si encara no esteu convençuts o voleu anar fent boca, us deixem el següent vídeo de la Federació Balear d’Orientació:

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà