L’Onada de Petits Somriures arriba a les Urgències pediàtriques

1024 773 Una Onada de Petits Somriures

La sala d’espera de les Urgències pediàtriques és a punt de transformar-se en una fantàstica platja. En fases posteriors, està previst actuar en altres espais d’aquest servei, com els consultoris.

Les tasques de remodelació s’iniciaran el dimarts 4 de juny i requeriran el tancament parcial d’aquest espai fins el divendres 7 de juny (inclòs), degut a que es canviaran els panells del sostre i caldrà arreglar les parets per a la col·locació dels vinils decoratius. La transformació de la sala d’espera inclourà el dibuix de la platja que recobrirà bona part de la paret, nou mobiliari i una petita zona de joc.

Durant aquests tres dies, els usuaris d’Urgències pediàtriques utilitzaran la sala d’espera de rajos i s’habilitarà un passadís perquè puguin accedir als consultoris com ho fan habitualment.

[Aquests són els espais que transformarà l’Onada: el mapa dels tresors]

Des de l’equip de l’Onada us agraïm la vostra comprensió i us demanem disculpes per les molèsties que us puguin ocasionar aquestes petites tasques de remodelació, però esperem que el resultat us arrenqui un petit somriure!

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà