Nova exposició a Baricentro: vine a conèixer l’Onada!

960 720 Una Onada de Petits Somriures

Una vegada més, els nostres amics de Baricentro ens ajuden a fer arribar l’Onada tan lluny com puguem amb una exposició que ja podeu visitar. La trobareu a la planta de baix, sortint de les caixes del Carrefour, ocupant un espai molt generós!

L’exposició és una invitació a conèixer el projecte, els seus orígens, per què ho fem, com ho farem, el que s’ha fet fins ara i els espais que encara queden per transformar. Com sabeu, el projecte va començar amb l’objectiu de d’humanitzar la planta de Pediatria, però amb el temps s’ha ampliat l’actuació a tots els espais d’atenció pediàtrica. L’objectiu de l’Onada és que tots aquests espais estiguin adaptats als infants i que s’emportin una experiència més positiva del seu pas per l’hospital, ajudant a la seva recuperació en el cas d’ingressos hospitalaris.

I, per suposat, a l’exposició també s’expliquen les diferents maneres de col·laborar:

Vine a conèixer l’Onada i ajuda’ns a fer realitat un fons marí al Parc Taulí!

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà