Les Urgències pediàtriques del Taulí s’han transformat en una divertida platja!

910 511 Una Onada de Petits Somriures

El divendres 14 de juny es va celebrar l’acte d’inauguració de la sala d’espera, pel qual vam comptar amb l’actor Octavi Pujades, que va fer els honors de destapar el dibuix.

La transformació d’aquest espai ha consistit en:

  • Un dibuix d’una platja plena de sorpreses que recobreix quasi tot el perímetre de la paret
  • Nou mobiliari.
  • Una petita zona de joc.
  • Millora de la il·luminació, sostre i parets.

Aquesta transformació de la sala d’espera només és la primera fase dels canvis que encara s’han de produir en tot l’espai d’Urgències pediàtriques, ja que també s’actuarà als consultoris, a la sala de nebulitzadors, a la sala d’observació i als boxs.

L’Onada també seguirà el seu camí pel Mapa dels Tresors fins que hagi transformat tots els espais d’atenció pediàtrica de l’hospital. Ja vam passar pel Submarí del CDIAP, estem en plena transformació de la platja d’urgències, i seguirem per les consultes externes, el CQA, l’hospital de dia i, finalment, la planta de Pediatria.

Volem agrair a l’Octavi Pujades la seva participació a l’acte i destacar la seva voluntat de cooperar, sempre amb un somriure preparat.

I, sobretot, volem donar les gràcies a tots els que heu col·laborat amb nosaltres per arribar fins aquí. Seguim treballant per fer més propers i familiars els espais pediàtrics del Parc Taulí!

2 comentaris

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà